Monday, August 25, 2014

KEMBALI DARA

72 jam SAHAJA untuk Menyemarakkan Malam Anda!

Inbox utk info lanjut.

0124715247


~FAKTA~

FAKTA~
Jamu Susuk Dara terrrrbaik!
Tak rugi gunakan Jsd...
Kesannya mmg superb!
Sy Pengedar Jsd berusaha membantu menyelesaikan masalah2 keintiman wanita bujang dan yg dah berkahwin.
Jgn gusar ye..segala rahsia adalah sulit.


Thursday, June 5, 2014

awwww....Feminine Wash JSD

[ Cool Medicated Feminine Wash ]

Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.

Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon.

Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas, jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

√ Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
√ Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
√ Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
√ Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
√ Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
√ Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
√ Kebersihan yang meyakinkan.

JOM berJSD.. Inshaa Allah JSD ada penyelesaian...
" your secrecy is our priority.. “


ops !!! ops!!!hot!!hot!!!

ops !!! ops!!!hot!!hot!!! testimoni baru je dpat ni..
alhamduilah mumy dapat menolong kaum hawa yg alami prob dalaman ..
BIAR MUKA XLAWA TP ASET DALAMAN MANTOP KN!!

TESTIMONI DR CUST FARAJ BERBAU ..BYK LENDIR ..MISS V BILA BERSAMA ADA KELUAR KENTUT LA !!!MALUKN MCM NI..

BILA MUMY SYORKAN JSD PRODUCT ..mcm2 dia persoalkan tu la ni la..
mcm kurang yakin la ..mahal la sis..berkesan ke ni..!bole ke jsd product ketatkn miss v kembali mcm ank dara !
JAWAPAN MUMY SENANG AJE..NK CHAT KAN ??nk bersih dalaman & nk mantap persis ank dara so if xnk yg cik abg cari lain ..makan luar!!
harus ikot nasihat mumy ni..

alhamdulilah bila dah try jsd product dapt panggilan n pic2 ni kuar dr dlm miss v tuh..lendir2 .!! gumpalan2 kerak keputihan!!
ada cikit drh yg tersisa time piyed xhbis keluar ..selalu senggugut??

hah org ppuan mumy nk pesan aset wanita tu hanya la 1 xde ganti nya kalau dh kne buang rahim kn!!
so bila benda2 semua ni ada dlm miss v anda xmustahil kn terjadinya cyst or kanser or fibroid cegah la ia sebelom terlambat okies !!
dgn rawatan product jamu susuk dara insyallah dapat membantu kaum hawa kt luar cane..